Inloggen
info login informatie

Gebruikersnaam

Wachtwoord


wachtwoord vergeten

Disclaimer

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Het VU medisch centrum is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Het VU medisch centrum kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site, of het zonder doktersadvies wijzigen, stoppen of aanpassen van een behandeling. Informatie op deze website kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts.

De cursus bestaat gedeeltelijk uit een online programma dat zelfstandig doorlopen wordt. Dit betekent dat de patiënt verantwoordelijk blijft voor de eigen gezondheid en actief hulp of advies bij de eigen arts dient in te winnen over de te volgen behandeling. Een aanmelding bij HypoBewust kan alleen gedaan worden door een diabetesprofessional die hiervoor speciaal is getraind en gebruik maakt van algemeen gehanteerde principes. Het is niet de verantwoordelijkheid van deze professional om nauwlettend in de gaten te houden hoe het met de aangemelde patiënt gaat. Het is de eigen verantwoordelijkheid van de patiënt om te melden en actie te ondernemen als het niet goed met hem/haar gaat. De patiënt kan ook direct contact opnemen met een (huis)arts.

Deze cursus bevat links naar websites die door andere partijen dan het VU medisch centrum worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Het VU medisch centrum heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

HypoBewust is eigendom van het VU medisch centrum. Deze website is voor persoonlijk niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan informatie of services die van deze website worden verkregen, te wijzigen, te kopiëren, te distribueren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, over te dragen of te verkopen.
Meest gestelde vragen Disclaimer - Privacy statement - ©2012 - 2024 VU medisch centrum | Powered by Emmia